• تاریخ : ۳ام آذر ۱۳۹۶
  • موضوع : تکست

طرز تهیه آش جعفری تبریز

در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه آش جعفری تبریز را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز تهیه آش جعفری تبریز طرز تهیه آش جعفری تبریز

طرز تهیه آش جعفری تبریز

آش جعفری یک غذای تبریزی معروف بسیار خوشمزه است که در تبریز طرفداران زیادی دارد .

مواد لازم

برنج ۱/۴ لیوان

گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد

سیب زمینی خرد شده ۱ عدد

آب مرغ ۴ لیوان

بلغور گندم ۱/۴ لیوان

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

کره ۱۵۰ گرم

جعفری خرد شده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

زردچوبه به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

آبغوره به مقدار لازم

 طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد می کنیم و در تابه ای با کره تفت می دهیم .

زرد چوبه را به پیاز اضافه می کنیم و کمی سرخ می کنیم .

برنج ، بلغور گندم ، سیب زمینی و آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۴۵ دقیقه بپزد .

سپس رب گوجه ، جعفری و نمک و فلفل را می ریزیم و می گذاریم ۳۰ دقیقه دیگر بپزد .

حالا شعله را خاموش می کنیم و گوجه فرنگی های ریز شده را اضافه می کنیم .

با این کار گوجه فرنگی ها با حرارت خود قابلمه نرم می شوند و در غیر این صورت گوجه ها له می شوند .

در پایان به آش آبغوره نیز اضافه می کنیم .

نوش جان !

نوشته طرز تهیه آش جعفری تبریز اولین بار در فارسی ها. پدیدار شد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما